اشتباهاتي در اصول پختن مرغ
در آب نمك نخواباندن گوشت
هميشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در تركيبي از آب و ادويه جات بخوابانيد.
پختن مرغ از طرف غلط
براي پختن مرغ داخل فر بايد سينه مرغ به سمت پايين باشد. سينه مرغ بزرگ ترين قسمت مرغ است بنابراين بهتر است از حرارت مستقيم دور باشد تا خشك نشود.
سرخ نكردن پوست مرغ
مي توان گفت فرق بين مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتي مرغ كاملا پخت فر را روي حالت گريل قرار دهيد تا پوست آن سرخ شود.
دور ريختن بعضي از قسمت هاي مرغ
دور ريختن هر قسمتي از مرغ كاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت هاي مرغ مي توان خوشمزه ترين غذاها را درست كرد.
بلافاصله خوردن مرغ آماده
هميشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقيقه صبر كنيد بعد سرو كنيد. چون مرغ آب بيشتري پس مي دهد و نرم و خوشمزه تر مي شود.
بازدید :
علل شايع بوي بد دهان چيست؟
خشكي دهان
بيماري هاي لثه
مصرف سيگار و تنباكو
باقي ماندن غذا روي دندان ها يا زبان
رژيم غذايي كم كربئهيدرات
مصرف الكل
پوسيدگي دندان
بازگشت اسيد به مري
ديابت
عفونت ريه
مصرف برخي داروها مانند داروهاي ضد حساسيت و ضد افسردگي
مصرف غذاهاي خاصي مانند پياز و سير ، به دليل وجود گوگرد در آنها
اينكه بوي بد دهان به دليل ابتلا به يك بيماري جسمي پايه اي باشد ، احتمال بسيار كمي دارد.
بازدید :
منشي (خانم)
جهت جوابگوي تلفن و وقت دهي و امور اداري
حداكثر سن 35 سال
توانمند در برقراري ارتباط و مذاكره تلفني
پيگير و متعهد، خوش برخورد و داراي فن بيان قوي و توانمند در برقراري ارتباط حسنه با مراجعان و همكاران
امكان كار با Word و Excel و كاربري عمومي كامپيوتر و يادگيري نرم افزارهاي نوبت دهي آنلاين و پرونده الكترونيك بيماران
با حقوق و مزاياي عالي و بيمه
متقاضيان واجد شرايط مي توانند رزومه خود را به شماره واتساپ اعلام شده ارسال نمايند.
09125957790
بازدید :