اشتباهاتي در اصول پختن مرغ
در آب نمك نخواباندن گوشت
هميشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در تركيبي از آب و ادويه جات بخوابانيد.
پختن مرغ از طرف غلط
براي پختن مرغ داخل فر بايد سينه مرغ به سمت پايين باشد. سينه مرغ بزرگ ترين قسمت مرغ است بنابراين بهتر است از حرارت مستقيم دور باشد تا خشك نشود.
سرخ نكردن پوست مرغ
مي توان گفت فرق بين مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتي مرغ كاملا پخت فر را روي حالت گريل قرار دهيد تا پوست آن سرخ شود.
دور ريختن بعضي از قسمت هاي مرغ
دور ريختن هر قسمتي از مرغ كاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت هاي مرغ مي توان خوشمزه ترين غذاها را درست كرد.
بلافاصله خوردن مرغ آماده
هميشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقيقه صبر كنيد بعد سرو كنيد. چون مرغ آب بيشتري پس مي دهد و نرم و خوشمزه تر مي شود.
امتیاز :
بازدید :
تاريخ : ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۹:۳۲ | نویسنده : سيمون |